Fildişi Fıstıklı Beyoğlu Çikolatası 250g

Fiyat : 490,00 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 270,00 TL(KDV Dahil)

Sınırlarda yaşamayı sevenler, keşfetmeye tutkuyla bağlı olanlar yalnızca çikolata ile yetinmeyip taptaze kuruyemişlerin çikolata ile uyumuna tanık olmak isteyenlerin seçimi.
 

Sınırlarda yaşamayı sevenler, keşfetmeye tutkuyla bağlı olanlar yalnızca çikolata ile yetinmeyip taptaze kuruyemişlerin çikolata ile uyumuna tanık olmak isteyenlerin seçimi. Fıstıklı Beyoğlu Çikolatası SENİN TARZIN!

 

Ürün İçeriği 

Beyoğlu Antep Fıstıklı Beyaz Çikolata 250g

 

Net Ağırlık & Adet 

~250g / 1 Adet

 

Kutu Boyutları

Kutusuz

 

Alerjen Uyarısı

Eser miktarda Yer fıstığı, Süt ve Süt ürünleri, Badem, Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı ve Soya ürünü içerebilir.

 

Raf Ömrü & Saklama Koşulları

6 ay / 16-22°C Serin, kuru, direkt güneş ışığından uzakta ve kokusuz yerde muhafaza edilmelidir.

 

 

 

İçindekiler/ Ingredients Beyaz Çikolata (%70) [Şeker, Kakao Yağı , Yağlı Süt Tozu, Yağsız Süt Tozu, Aroma verici (Vanilin),
Emülgatör (Ayçiçek Lesitini)],
Antepfıstığı (%30) 
  Porsiyon Miktarı / Amount of Serving 
  100 g 100 g RA* 1 porsiyon için (25 g)
for 1 porsion (25 g)
1 porsiyon için (25 g) RA*
for 1 porsion (25 g) RA*
Enerji/Energy(kcal)   576 29% 144 7%
Enerji/Energy(kj)   2412   603  
Yağ/Fat(g)   39,0 56% 9,8 14%
Doymuş Yağ/Saturated Fat(g) 14,8 74% 3,7 19%
Karbonhidrat/Carbonhydrate(g)   44,8 17% 11,2 4%
Şekerler/Sugars(g) 38,7 43% 9,7 11%
Lif / Diatery Fiber (g) 3,1 12% 0,8 3%
Protein(g)   11,5 23% 2,9 6%
Tuz/ Salt (g)   0,0 0% 0,0 0%
* 2000 kalorilik beslenmede günlük tüketim oranı. Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
RA* : Recommended Daily Allowances

 

 

Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

 

Nin.com.tr olarak web sitesi deneyiminizi iyileştirmek için yasal mevzuata uygun çerezler (cookies) kullanmaktayız. Sitemizde kalmanız halinde çerez erişimine izin vermiş sayılırsınız. Detaylı bilgi için Çerez Politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.